جدیدترین اخبار :
  • راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد تا پایان سال با هدف جذب سرمایه داخلی و خارجی
  • کسب رتبه اول منطقه آزاد چابهار در جذب سهمیه ارزی واردات خودرو
  • نشست مشترک دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد
  • ترخیص 118 هزار تن کالای اساسی از مناطق آزاد در کمتر از دو هفته / رشد 54 درصدی سرمایه‌گذاری خارجی
  • تشریح برنامه بازمهندسی و تحول بنیادین مناطق آزاد
در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی منطقه آزاد چابهار

دستورالعمل ساماندهی اراضی روستای تاریخی تیس در منطقه آزاد چابهار تصویب شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/03/04 | تعداد بازید :3180
جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی منطقه آزاد چابهار با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری، حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان مرکز این استان در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری میزان؛ جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی منطقه آزاد چابهار با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان؛ حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان مرکز استان صبح امروز در منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد در گفت‎وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، تصویب دستورالعملی جهت ساماندهی اراضی روستای تاریخی تیس در منطقه آزاد چابهار را مهمترین موضوع این جلسه عنوان کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: پیش از این به جهت ابهامات در حوزه سرزمینی در مدیریت روستا بین بنیاد مسکن و منطقه آزاد اختلاف نظر بود که با مصوبه هیات وزیران روستا به منطقه آزاد ملحق گردید.

وی در پایان تاکید کرد: با هر گونه تصرف غیر قانونی اراضی دولتی در سازمان منطقه آزاد چابهار برخورد قاطع صورت می‌پذیرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل